S-a redeschis! ”What happens in Vintage, stays in Vintage”

Cunoscut în tot Sibiul, celebrul Vintage Pub s-a redeschis de câteva zile, cu un spațiu reamenajat, mult mai aerisit și prietenos, cu muzică vintage adevărată și băuturi speciale. Deși pub-ul rămâne dedicat muzicii vintage și atmosferei de distracție, în noul format veți asculta melodii mult mai atent selecționate.

Noul Vintage este un loc unde petrecerile se țin lanț, un spațiu de relaxare și socializare, cu muzică bună și băuturi de calitate. Accentul cade pe muzica rock, rock alternativ și pop-rock din anii ’70, ’80 și ’90.

Noua stare de spirit din Vintage Pub vine la pachet cu cocktail-uri și longdrinks alese cu atenție. În afara celor clasice, barmanii propun o serie de ”signature cocktails”- băuturi unice. Ca să vă faceți o idee, aici puteți încerca un ”Vesper Martini”, realizat cu măiestrie din gin Beefeather, vodca Absolut și vin aromatizat Lilllet.

Noul Vintage Pub vine cu cu aer proaspăt și are câte ceva pentru toți. Pentru studenți în fiecare joi seară va fi Campus Party, cu ”happy hour” între 22:00 și 23:00 și prețuri speciale la băuturi, de la 13 lei. Miercurea aici vor fi seri live, cu spectacole de teatru, stand-up și muzică live. Vinerea și în weekend vor fi organizate petreceri cu DJ Pitch și numeroși invitați.

Cine este interesat poate organiza în noul Vintage Pub petreceri private, petreceri de firmă sau zile de naștere.

Invitație la distracție

”Ne adresăm tuturor celor care vor să asculte muzică bună și să se distreze”, spun reprezentanții Vintage Pub.

Contact

Aflați tot ce se întâmplă nou în Vintage de pe pagina: facebook. com/VintagePubSB. Contact la numărul de telefon: 0747.881.881.