Róbert Köteles Solo Show la ARCUB pe 9 noiembrie 2017

Noua expoziție Róbert Köteles Solo Show de la ARCUB va fi deschisă publicului între 9 noiembrie 2017 și 14 ianuarie 2018, în cadrul Programului Expozițional ARCUB 2017.

Organizată de Primăria Municipiului București prin ARCUB, expoziția este îngrijită de Silviu Pădurariu și intenționează să plaseze un nume important, format în mediul artistic timișorean, în fenomenul cultural din Capitală.

Vernisajul va avea loc pe 9 noiembrie, de la ora 18:00 la ARCUB (Str. Lipscani 84-90)
Perioada de vizitare: 9 noiembrie 2017 – 14 ianuarie 2018, zilnic între 14:00 – 22:00

Reprezentant al unei picturi numite de obicei nonfigurative, Róbert Köteles este recunoscut pentru formulele complexe abstractizante și pentru un stil aparte de a provoca receptorul să se debaraseze de stereotipiile culturii vizuale și să experimenteze lumea prin propriile trăiri și percepții.

Róbert Köteles Solo Show este a patra expoziție a Programului Expozițional ARCUB 2017. După ce anul trecut, ARCUB s-a poziționat rapid ca unul dintre cele mai importante spații expoziționale de artă contemporană din Capitală, anul acesta a continuat să aducă în atenția publicului, sub îndrumarea lui Alex Radu, opere valoroase de artă, artiști consacrați și emergenți, dar și seria de conferințe tematice „Ce punem în ramă?”. Programul Expozițional ARCUB 2017 a prezentat, în perioada februarie – martie, expoziția solo Contagiune a lui Dumitru Gorzo, urmată de expoziția unora dintre cele mai importante colecții de artă postbelică autohtonă – Ucenicie printre arte. Sorin Costina, colecționar, în perioada mai – iunie, și de o expoziție de grup a unor artiști emergenți Life is What Happens to You While You’re Busy Making Other Plans, în perioada iulie- august.