Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/11/2017
Arhiva Zile si Nopti

Trei generații – FIDC ziua 8

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trei generații – FIDC ziua 8 Share Trei generații – FIDC ziua 8


Piesa „Trei generații“, Teatrul Odeon, București

Spectacolul se joacă în Sala Mare, vineri, 17 noiembrie, de la ora 19.00.

Este o poveste despre iubiri ratate, false pudori, false griji părinteşti, false iubiri, chiar. Poţi privi „Trei generaţii” ca pe un tablou cu trei scene. Râzi sau plângi, te trec fiorii, în funcţie de cum simţi epoca şi înţelegi şi accepţi cutumele ei. Publicul a avut reacţii ciudate, uneori era de plâns, dar se râdea în hohote. 
O piesă de teatru aşezată, cuminte, fără „explozii” pe scenă. Exploziile se petrec în sufletul personajelor şi le poţi ghici din gesturile actorilor, din înconvoierile lor, ca de copac frânt, din privirile largi, prin care ţipă cât pot de tare. Pentru că atât pot deschide, ochii; ferestrele stau mai mereu închise, ca pentru a păstra otrava vieţii ratate în casa familiei, salvată printr-o mare trădare. (sursa: evz.ro)

Distributia: Angela Ioan , Crina Mureşan, Sabrina Iașchevici , Paula Niculiţă, Rodica Mandache, Ruxandra Maniu, Mircea N. Creţu, Alexandru Papadopol / Silvian Vâlcu, Laurenţiu Lazăr Ioan Batinaş / Nicholas Cațianis, Ionuţ Kivu / Andrei Runcanu, Marian Ghenea, Dragoș Panait, Marian Lepădatu,

Regia artistică: Dinu Cernescu,

Scenografia: Maria Miu,

Ilustrația muzicală: Vasile Manta.

 „Trei generații“, Teatrul Odeon București, ora 19.00, Sala Mare

Cumpără bilete de AICI

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută