TechShift

Suntem oameni sau suntem produse? Acesta este sloganul primei conferințe internaționale de inovație și management de produs din zona Moldovei.

Evenimentul se adresează celor cu adevărat interesaţi să proiecteze, să dezvolte sau să gestioneze produse de actualitate, de la antreprenori, intraprenori, manageri de produs, designer UX/UI, Product Owners, la executivi din agenții, Team Leaders, Business Analysts și developeri. Întreaga comunitate de IT prezentă la TechShift se va putea bucura de discuții avansate despre managementul de produs, strategia de produs, designul de servicii, securitatea informației și multe alte subiecte de interes din tot ce înseamnă inovație la nivel internațional.

Evenimentul cuprinde două secțiuni importante: conferința principală, care are loc pe 20 noiembrie, la Congress Hall, Palas Iași, sala Chopin-Vivaldi și care va dura întreaga zi; workshopuri, care au loc pe 18 noiembrie, la sediul The Grape și care se vor întinde pe jumătate de zi. 

Speakerii și invitații TechShift sunt nume grele din industria internațională de IT, iar participanții vor avea ocazia să îi cunoască personal și să le adreseze toate întrebările dorite.

James Hirst, Co-fondator Tyk; Adam Dorfman, MBA, Author, Platform Designer; Yariv Adan, Product Lead on the Google Assistant; Adrian Zumbrunnen, Conversational Design / Motion / Code; Edwin van Andel, Hacker and Security Adviser @Zerocopter; Mirkka Länsisalo, Lean Service Creation Lead @Futurice; Yukari Sugiyama, Change and Transformation Lead @Google; Mauro Rego, Senior UX/ UI/ Service Designer; Dan Toma, autor al 'The Corporate Startup'.

Echipa de organizatori este alcătuită din 3 IT-iști ieșeni de la companiile IT`s Wise și The Grape, oameni bine ancorați în domeniu și în comunitate, care sunt de părere că a venit momentul ca Iașul și zona Moldovei să ducă evenimentele internaționale de IT la un alt nivel.

TechShift, 20 Noiembrie