Acum chiar suntem entuziasmați. Cine ne cunoaște știe cât de mult iubim noi pastele, așa că vestea că avem un pasta bar în oraș a fost ca o surpriză dfoarte mișto. 
Tortelli e locul în care iubitorii de paste se pot simți fericiți. Localul de pe Virgil Fulicea nr. 2 aduce o modalitate nouă de a face pastele, toate produsele pregătindu-se de la 0 - de la aluat și până la sosuri. Făina și oul sunt ingredientele de bază de la care pleacă rețetele Tortelli și prin ceva magie care are loc prin bucătărie ajungem la niște preparate incredibil de gustoase. Secretul lor probabil constă în prospețimea ingredientelor, pentru că bucătăria Tortelii își propune să folosească produse sezoniere, așa că și meniul se va schimba pe ici pe colo, în funcție de anotimp. Musai să încercați specialitățile de tip Tortellini alături de un pahar de vin și o să înțelegeți perfect despre ce vorbim.
Dar the „fresh factor” nu se regăsește doar în bucătărie. Odată ce le treci pragul, e imposibil să nu observi culorile vii și desenele ce îmbracă pereții. Tortelli are un concept modern și plăcut și noi zicem că-i locul perfect pentru o masă cosy cu prietenii. Mergeți cu încredere pentru un prânz sățios, o cină ușoară sau, de ce nu, o cafea zdravănă. Poftă bună!


Str. Virgil Fulicea nr.2
www.facebook.com/TortelliPastaBar