Free in Cluj

Festivalul filmului francez la Cluj
Veste bună pentru cinefili și francofoni! Festivalul Filmului Francez revine în perioada 16-19 noiembrie în Cluj. Publicul se poate bucura de cinematografia franceză la Cinema Dacia, iar toate proiecțiile au intrarea liberă. Festivalul Filmului Francez pune și creațiile tinerilor regizori în prim plan printr-o competiție ce reunește 6 pelicule de debut.

Seara de QUIZ -Trivia a la T
În fiecare miercuri, de la ora 19.45, la Doamna T ni se testează cunoștințele cu o seară de quiz! Se joacă în echipe de maxim 5 și se lasă cu premii mișto.

Melciclopedia. Povestea Melcului Prinț
Marți, 14 noiembrie, de la ora 18.00, Librăria Humanitas (str. Universității, nr. 4) găzuiește evenimentul de lansare a romanului „Melciclopedia. Povestea Melcului Prinț”, de Iulian Tănase & ilustrații de Mircea Pop.

Seară de lectură cu Victor Miron
Iubitorii de lectură se adună dumincă, 12 noiembrie de la ora 18.00 la Bookla alături de invitatul Victor Miron, cel care a inițiat diverse campania „Cărțile pe față”.

Sesiune demo gratuită - Marketing & Communication in IT
Școala Informală de IT din Cluj organizează pe 16 noiembrie (ora 19.00) o sesiune gratuită dedicată celor care-și doresc o carieră în marketing într-o industrie importantă a momentului. Georgiana Iancu și Cipriana Stan vor facilita sesiunea, vor aduce detalii din culisele industriei și ne stau la dispoziție pentru curiozități.