Dragi cetățeni, pregătiți-vă pentru cel mai mișto party RETRO. Pe 18 noiembrie suntem onorați cu cea de-a 4-a ediție We Love Retro, ocazie în care vom putea asculta o parte din artiștii care au definit muzica anilor 90.
WLR e unul din cele mai așteptate evenimente din oraș, mai ales pentru cei nostalgici. Fiecare ediție pune accent pe muzica anilor trecuți și aduce pe scenă artiștii populari din ’80 -’90 -’00. Mega-concertul se caracerizează cel mai bineprin diversitatea muzicală pe care o propune an la rând. Indiferent ce stilul pe muzica pe care preferi să-l asculți, sigur îți găsești măcar o dată sunetul-pereche pe scena We Love Retro.
Acțiunea din acest an se desfășoară la Sala Polivalentă, unde „mașina timpului” ne plasează fix în mijlocul vremurilor nouăzeciste cu Haddaway, 2 Unlimited, DJ SASH!, Corona, N&D (haide vino înapooooooooi - scuze, nu ne-am putut abține), și Sweet Kiss. „Anul acesta te așteptăm cu 6 artiști noi reprezentativi ai muzicii retro, mai mult dans, mai multe baruri, mai multe efecte speciale, mai multă distracție” spun organizatorii. E clar, discoteca tinereții prinde din nou viață la Sala Polivalentă, așa că musi ne vedem pe ringul de dans!


18 noiembrie
Sala Polivalentă
www.weloveretro.ro