Klausenburg Metal Gathering

Metal heads, ia fiți atenți aici că venim cu vești mișto. Pe 17 noiembrie o să vreți să mergeți negrești în /FORM SPACE la Klausenburg Metal Gathering, un proiect muzical ce-și propune să aducă atât nume mari din Europa, cât și să-i promoveze pe cei care-s încă la început dar arată potențial.
Așadar prima ediție de Klausenburg Metal Gathering îi va aduce pe Primordial, Nox Vorago, Desecrate și Eufobia, nume cunoscute pentru metaliști. Evenimentul reprezintă un proiect marca Nomad Events, prin care muzica metal este adusă în lumina reflectoarelor clujene - ah, și nu e doar un one time thing. Seara se deschide cu pagan metal a la Primordial, trupa din Dublin formată prin 1987. Inițial au început cu coveruri, dar după mai multe schimbări de soliști și alte cele, îi auziți astăzi cu piesele lor proprii.
Seara continuă Eufobia (death metal, Bulgaria), Nox Vorago (progressive / symphonic death metal, Suedia) și Desecrate (progressive metal, SUA), deci așteptați-vă la niște performance-uri absolut epice - că doar acțiunea se desfășoară la FORM.
17 noiembrie
/FORM SPACE
www.facebook.com/nomadeventsro