3 motive să mănânci de la LifeBox!

V-am tot povestit despre LifeBox în ultima vreme. Ei ne oferă soluția cea mai convenabilă pentru a ne schimba stilul de viață. Poate fi destul de greu să integrezi mâncatul sănătos și sportul într-un program încărcat de muncă, dar măcar la capitolul „dietă” ne găsim un sprijin în serviciul LifeBox. Vă prezentăm acum 3 motive pentru care trebuie să vă comandați de la ei!
1. Meniurile sunt variate. Dacă te gândești că un meniu mai light în calorii constă doar în carne de pui fiertă și legumă aburite, ei bine, cu LifeBox treaba nu stă chiar așa. Mâncărurile lor sunt foarte variate și nici vorbă să regăsim același dish livrat prea curând. Ah, și evident sunt și delicioase!
2. E făcut pentru tine. Ai un regim vegan? Faci sport și vrei un număr de calorii mai mare? No problem. Găsești patru tipuri de meniu din care poți alege și selectezi și numărul de calorii pe care vrei să îl consumi.
3. E convenabil. Un meniu de o zi (3 mese principale și o gustare) pornește de la 64 de lei. Livrarea se face gratuit acasă sau la birou, așa că tot ce trebuie să faci e să le accesezi site-ul și să plasezi comanda în funcție de preferințele tale. De restul se ocupă ei.
Ei, ce mai așteptăm? Schimbarea nu mai trebuie amânată, ea începe chiar de azi cu LifeBox!


www.lifebox.ro