Livada - Restaurant & Music Lounge

Oare ce putem spune noi despre Livada? Eventual ceva ce nu s-a spus până acum. Probabil că excluzând secretele din bucătărie (pe care sigur nu punem mâna vreodată) am acoperit cam tot ce ține de restaurant. Acum că stăm bine și ne gândim, ne-ar putea da și rețetele că doar nu vom ști ce să facem cu ele. Tot ajungem să ne rezervăm o masă la ei.
Probabil știți deja că Livada a inclus recent o serie de peparate noi în meniu. Desigur, nu-și punea nimeni problema că ar fi avut nevoie vreodată de îmbunătățiri, dar uite că tot timpul se poate mai bine. Așa ne-am răsfățat cu o salată Mozzarella Burrata cu cremă de cartofi dulci, pe care încă o visăm. Partea și mai bună e că dacă ni se face poftă de ceva de la ei, dar nu avem curajul să înfruntăm societatea de afară, putem apela liniștiți la serviciul lor de livrare. Imaginați-vă numai cum puteți savura o porchetta cu cartofi copți în sos de ulei aromat și rozmarin, chiar în pijamale și în fața tv-ului.
Dar noi recomandăm să-i și vizitați în persoană pentru a avea parte de experiența completă. Cine știe, poate aveți noroc și prindeți una din serile cu muzică live și să vedeți atunci ce bine va fi. Hai, poftă mare!


Str Clinicilor nr.14
0722 111 115
0733 401 111 (delivery)
www.facebook.com/restaurantlivada