Evenimente de pus in agendă

11 Noiembrie/ Novecento - One Man Show

Pământul e un vapor prea mare pentru el, aşadar, n-a coborât niciodată pe uscat. Vaporul e micul lui pământ plutitor. Aici începe şi se sfârşeşte lumea. „Legenda pianistului de pe ocean" este o poveste despre propriile noastre limite. Şi cine stabileşte de fapt care sunt aceste limite? Putem deveni genii în micro-universul creat de noi sau putem deveni mediocri în universul exterior. Putem alege? Textul ridică o problemă a perspectivelor sub structura variabilă a unei largi compoziţii jazz. În acest caz, ne întrebăm, putem improviza? „Novecento” - One Man Show cu Marius Chivu va fi la Ateneul din Iași de la ora 19:00.

13 Noiembrie/ TechFest

Iași TechFest este un eveniment de tip umbrelă ce găzduiește o serie de activități dedicate tuturor celor pasionați de tehnologie și inovație.Cel mai complex eveniment de acest gen din regiune, TechFest atrage unii dintre cei mai talentați și sclipitori specialiști din domeniu. Evenimentul este deschis tuturor entuziaștilor de tehnologie: profesioniști din domeniul IT sau tineri profesioniști și antreprenori. Festivalul va acoperi unele dintre cele mai populare și atractive aspecte ale tehnologiei precum aplicații, soluții de tip “smart”, VR, roboți, drone, gadget-uri și multe altele.

15 Noiembrie/ Central Park

În „Central Park”, Woody Allen ne spune în stilul său, extrem de comic, povestea a două cupluri new-yorkeze infidele. Personajele, pe cât de elegante și sigure de sine în societate, pe atât de haotice și dezechilibrate în viața lor personală, sunt confruntate cu tulburătoarele lor secrete. Piesa surprinde atât prin complexitatea relațiilor umane, cât și prin intermediul dialogurilor extrem de amuzante și a situațiilor absurde din care avem senzația că nu va mai scăpa nimeni cu fața curată. Subiectul este la ordinea zilei: adulterul prezent în majoritatea căsniciilor moderne ne oferă și de data asta un prilej de amuzament, dar și de meditație asupra realității dure pe care, de regulă, o cunoaște toată lumea, mai puțin persoana înșelată. Piesa se joacă la Casa de cultură a studenților de la ora 20:00.

16 Noiembrie/ Omul, ctitor de fapte bune

Conferința-eveniment “Omul, ctitor de fapte bune” va avea loc la Palas, Congress Hall la ora 17:00. Invitați la eveniment în calitate de vorbitori sunt: Melania MEDELEANU (prezentator TV și fondator MagiCAMP), Liana STANCIU (prezentator radio și TV), Felix PĂTRĂSCANU (Fondator & Managing Partner FanCourier), Doina CEPALIS (CEO Te-Rox Prod), Bogdan TĂNASĂ (CasaShare Iași). Accesul la conferință se face doar pe bază de bilet sau invitație, prețul acestuia fiind de 30 lei. Valoarea obtinută din vânzarea biletelor va fi folosită în campania viitoare „Ghetuțe căldute". 

16 Noiembrie/ Stand-up comedy show Teo

TEO este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up. Foarte rapid a apărut și notorietatea, materialele sale ajungând virale pe internet.
Teo are o experiență remarcabilă pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară. Subiectele sale de comedie sunt foarte diverse și bine documentate. Noul sau SPECIAL de stand up “Invatam, si ne distram!” îți aduce un Teo vesel, cu un fin simt al autoironiei remarcabil si intr-o forma de zile mari! Ești așteptat de la ora 20:00 la Teatrul Luceafărul.