Te-ai săturat de rutina de epilare?

Uită de timpul pierdut și vino la Coquette Beauty Clinique!

Te-ai săturat de metodele clasice de epilare cum sunt ceara, aparatele electrice sau lama de ras? Vrei să uiţi de rutina periodică de epilare acasă?

Epilarea definitivă cu laser este soluţia, a treia cea mai cerută procedură noninvazivă la americani, după injectările cu acid hialuronic şi botox. Coquette Beauty Clinique, singurele clinici din România exclusiv specializate în epilare definitivă, primii care au adus acest serviciu în România în urmă cu 14 ani, te ajută să salvezi timpul pierdut cu epilarea acasă.

Alege înţelept. Salvează timp şi bani!

Epilarea cu laser nu-ţi garantează dispariţia părului 100%, dar ceea ce creşte ulterior este aproape invizibil, iar libertatea şi lipsa grijilor pe care ţi-o oferă un astfel de tratament este într-adevăr de nepreţuit. Merită să nu îţi mai sacrifici 3 ore pe luna epilării cu ceara/lama/ aparat de epilare prin smulgere şi cu atât mai mult dacă ai părul închis la culoare. Părul va fi eliminat în proporţie de aproximativ 98%. Ceea ce mai creşte, dacă vreodată va mai creşte, va fi aproape puf, blond, subţire şi devitalizat. 

Cele mai bune rezultate indiferent de anotimp!

Tratamentele de epilare definitivă sunt recomandate la începutul primăverii, toamna şi iarna, însă, tehnologia laser a ajuns acum la performanţa de a putea fi folosită chiar şi pe pielea închisă la culoare prin adăugarea unor dispozitive de răcire a pielii şi utilizarea laserelor cu lungime de undă mai lungi, care demontează odată pentru totdeauna mitul conform căruia nu se poate realiza epilare definitiva pe pielea bronzată din cauza riscurilor de ardere şi hiperpigmentare.

Cum se desfăşoară procedura la Coquette Beauty Clinique?

În momentul epilării definitive ar trebui să simţi o senzaţie similară cu pişcătura unei benzi de cauciuc pe piele. Durerea va dispărea treptat pe măsură ce firele vor fi mai puţine şi dacă pielea este mai deschisă la culoare. Laserul Cynosure Elite are încorporat un sistem de răcire Zimmer care conferă protecţie şi cel mai ridicat confort pentru pacient, printr-un jet de aer rece care amorţeşte zona atât înainte, cât şi după aplicarea pulsului laser. Specialiştii Coquette Beauty Clinique îţi garantează un număr mult mai mic de şedinţe şi un confort sporit graţie celei mai performante tehnologii laser pentru epilare definitivă.

Tratament personalizat pentru rezultate uimitoare!

La Coquette Beauty Clinique, în cadrul fiecărui tratament, terapeutul decide alegerea acelor parametri care sunt pe o linie foarte delicată de echilibrare a nevoii pentru eficienţă şi siguranţă, iar acest lucru vine după timp îndelungat de studiu şi experienţă practică, calităţi dobândite în cei peste 14 ani de expertiză în epilarea definitivă cu mii de pacienţi.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi AICI şi AICI.