Spectacole noi la Ateneu

Spectacol de teatru „Atenție, aterizăm!”

Cea mai bună producție a Ateneului, spectacolul „Atenție, aterizăm!”, în regia lui Daniel Onoae, va reveni pe scenă! Adaptare după celebra comedie franțuzească de situație “Boeing Boeing” de Marc Camoletti, producția Ateneului din Iași aduce în atenția spectatorilor câteva situații pline de umor prin care trec cele șase personaje savuroase în apartamentul din Paris al unui arhitect cu… multă poftă de viață.

Bernard (Daniel Onoae), un tânăr arhitect de succes, Berta(Alexandra Paftală), menajera și omul de încredere al acestuia, Robert(dragoș Maftei), un vechi prieten din provincie și cele trei stewardese – Janet(Erica Moldovan), Helga(Cezara Fantu) și Jaqueline(Ana Hegyi), toate logodite cu Bernard – sunt personajele fermecătoare, ce trebuie să se descurce în situații comice prin postura în care sunt puse.

Comedia „Atenție, aterizăm!” se joacă joi, 16 noiembrie, ora 19:00 în Sala Mare de Spectacole a Ateneului din Iași. Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri: 15 lei/ 10 lei pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri.

Premiera spectacolului de teatru „Scandal în culise”

„Sardele aici, sardele acolo!! Laitmotivul sunt sardelele. De ce am ales această piesa? E simplu: vreau să vedeți un altfel de spectacol. V-ați pus vreodată întrebarea...ce se întâmplă în culisele unui spectacol? Ce probleme personale au actorii? Cum reuşesc ei să facă față unui spectacol care prezintă o mulțime de probleme? Asta vă vom arăta noi : se dezlănțuie un HAOS organizat! Dați frâu liber râsetelor şi...vizionare plăcută!„ Daniel Onoae

 

Premiera spectacolului „Scandal în culise” are loc sâmbătă, 18 noiembrie, ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași. Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri: 20 lei/ 15 lei pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri.