3 Destinații de Noiembrie

Nu credem că trebuie să amintim, dar știți că pe 30 noiembrie și 1 decembrie avem liber, nu? Și având în vedere că aceste zile pică fix joi și vineri... practic avem o minivacanță de care am putea profita. Și dacă vrem să facem o schimbare de setting, ne-am gândit să vă recomandăm niște destinații perfect pentru perioada asta. Locații din zonă, mai exact. Să începem!
Grădina Zmeilor (Sălaj)
Grădina Zmeilor este o rezervație naturală geologică și peisagistică, considerată unică în Europa. Locul găzduiește stânci sculptate de fenomene naturale ce au devenit personaje fantastice și, în consecință, personajele principale a multor legende locale.
Biertan (Sibiu)
Biertanul face parte dintre primele așezări germane de sași din Ardeal fiind cuprins în cele „Două Scaune” (Mediaș și Șeica). Comuna are farmecul unei așezări pitorești cu case vechi tradiționale săsești construite în stil baroc transilvănean.
Castelul Peleș (Sinaia)
Construită ca reședință de vară a regilor României, Castelul Peleș se află, în prezent, în proprietatea Familiei Regale a României și adăpostește Muzeul Național Peleș. Este unul dintre cele mai importante clădiri din România și chiar și Europa, având caracter de unicat.