Gust bun și servire excelentă la Roata Norocului

De fiecare dată când merg la Roata Norocului mănânc bine, ospătarul e serviabil și glumeț, atmosfera e faină, iar mâncarea e bună de tot! Am revenit la Roată cu poftă de pui în sos de hribi și „borcanul bunicii”, pentru că aici se fac cel mai bine aceste preparate. Am mai mâncat hribi cu pui și în alte restaurante, dar buni ca aici nu sunt nicăieri. Au trecut mai bine de doi ani de când nu i-am mai încercat nici la Roată, dar au rămas la fel de buni.

Când am primit farfuria, din mămăliguță ieșeau aburi aromați, sosul de hribi avea culoarea perfectă și textura fină. Puiul fript era suculent și fraged, ciupercile aromate. Exact mâncarea de care îmi era poftă! În plus, am primit niște castraveți murați în saramură, preparați chiar în bucătăria restaurantului (după cum mi-a povestit ospătarul), absolut delicioși! Trebuie să îi încercați în acest sezon!

Comeseanul meu s-a înfruptat din „borcanul bunicii”, adică bucățele de carne de porc și cârnăciori prăjiți, mămăliguță și brânză, pe care era așezat un ou ochi, plus salată de murături. Și în acest caz totul a fost preparat ca la carte!

Ca de fiecare dată, am plecat de la Roată sătui, mulțumiți de masă, de servire și cu certitudinea că vom reveni cât de curând.

Din meniu:

Pui fript în sos de hribi cu smântână și mămăliguță – 22,9 lei

Cocoș de munte la ceaun cu mămăliguță – 44 lei

Borcanul bunicii – 32 lei

Salată de castraveți murați – 4,4 lei

 

Recenzie de Theodora Ștefan