Whisky Fest 2.0

Primul festival din România dedicat iubitorilor de băuturi fine și cu tradiție revine cu a doua ediție în perioada 17 – 19 noiembrie la Casa Presei, Sala de Marmură. Evenimentul va aduce într-un singur loc peste 150 de etichete de whisky, într-o mare diversitate de arome și gusturi, de la sortimentele cele mai populare până la rarități, unele în premieră absolută în România. Pasionații se vor putea delecta cu cele câteva zeci de branduri, de la cel mai scump whisky vândut vreodată până la whisky taiwanez și indian.

Whisky Fest se adresează tuturor celor care apreciază calitățile unui whisky adevărat și doresc să deguste atât o băutură fină cât și povestea din spatele acesteia. Astfel, în cadrul evenimentului vor avea loc mai multe sesiuni de mentoring, cu experți și ambasadori de brand din țară și de peste hotare, pregătiți să spună poveștile nemaiauzite din spatele etichetelor pe care le reprezintă. Evenimentul se prezintă și cu o ofertă culinară concepută să complementeze și să desăvârșească degustarea unui whisky fin. Oferta festivalului va fi variată, de la produse gourmet la ciocolată artizanală.          

The Whisky Club, organizatorul evenimentului împreună cu Mixtopia Live Pro Events, reprezintă cea mai importantă și activă comunitate de iubitori de whisky din România. Clubul a fost înființat în 2013 de câțiva oameni pasionați care doreau să-și împărtășească pasiunea pentru whisky, fie că e vorba de single malt, vatted malt, blend, whiskey irlandez, bourbon sau whisky japonez.

 

Prețul unui bilet pentru prima vizită este de 39 de lei / zi, indiferent de ziua participării, și va include un pahar special Glencairn pe care vizitatorii îl vor putea folosi pentru  a degusta băuturile din cadrul festivalului. Pentru oricare a doua vizită, accesul va costa doar 20 de lei. Abonamentele vor avea prețul de 70 de lei. Biletele de 39 lei și abonamentele se pot cumpăra din rețeaua IaBilet.ro și în fiecare zi de eveniment la intrare, într-un număr limitat. Biletele de 20 de lei se vor găsi doar la intrate și vor putea fi eliberate doar prin prezentarea biletului din ziua anterioară.

Eveniment exclusiv 18+, ținuta recomandată fiind smart casual.