Campanie ”Împreună de Sărbători” 2017

Pentru al treilea an la rând, Asociația ”Aici pentru Tine” din Brașov, a lansat Campania ”Împreună de Sărbători”, prin care invită brașovenii să îi sprijine pe copiii aflați în medii defavorizate și familiile acestora, din Brașov și împrejurimile Brașovului.

Anul trecut, cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, al sponsorilor, al brașovenilor, al firmelor care au ales să se implice într-o astfel de campanie, am reușit să ajutăm peste 250 de cazuri sociale. Am fost ”împreună de sărbători”. Ei bine, același lucru ne dorim să se întâmple și în 2017.

Nu fi indiferent, iar de sărbători îndreaptă-ți atenția și către ei... cei care au mai puțin decât noi, către cei care poate nu au apă potabilă, electricitate, iar de o masă de Crăciun nici nu poate fi vorba. 

Împreună putem oferi dragoste și lumină în casele celor nevoiași. O fi oare un efort prea mare? 

Cu toții avem acasă haine pe care nu le mai purtăm, jucării și cărți pe care le putem dona. Lucruri ce nu ne mai sunt folositoare, altora le-ar prinde bine. De asemenea, alimentele neperisabile sunt bine-venite.

Tot ceea ce trebuie să faci este să le strângi pe toate și să ne contactezi sau să le aduci chiar tu, la sediul Asociației ”Aici pentru Tine”, pe Strada Toporașului nr.7, Brașov

Perioada de colectare a donațiilor se desfășoară între 1 noiembrie și 15 decembrie 2017.

Telefon : 0726.686.793, Adina Gál, Asociația ”Aici pentru Tine”.

Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența schimbându-le povestea vieții lor.