Mamma Mia, restaurant non-stop

Am decis astăzi să mergem la Mamma Mia! Ca de fiecare dată când ajungem aici, suntem suprinși de numărul mare de clienți pe care îi găsim în restaurant. E dificil să găsești o masă liberă la orele în care se mănâncă de obicei. Ajunși la 6 seară, am reușit totuși să identificăm o masă pentru două persoane.

Ce ne place foarte mult e faptul că e non-stop și că mâncarea se face foarte repede. Deși, inițial, din comandă, chelnerul îți spune că trebuie să aștepți cam 25 de minute, în 15 mâncarea îți este adusă. Am ales să mâncăm o pizza cu pui și ciuperci și șnițel cu cartofi cu rozmarin și bacon. Uitându-ne în meniu am fi vrut să luăm și un cozonac de la pagina cu produse tradiționale însă trebuia să facem comandă cu cel puțin 24 de ore înainte așadar, am amânat această poftă. E o diferența mare între meniul din restaurant și cel disponibil online, pentru catering. Primul e mult mai bogat în oferte culinare, pentru acasă însă sunt mai puține feluri de mâncare pe care le poți comanda. În schimb, cred că sunt singurii din oraș care îți aduc mâncarea la birou în maximum o or[, la prânz. Și se numără printre puținii care încă mai fac comenzi la domiciliu. Așadar, îi felicităm pentru acest lucru!

Resturantul, din punctul nostru de vedere, este doar pentru a mânca deoarece nu are neapărat atmosfera sau intimitatea între mese pentru a sta la discuții serioase sau private, cu o ceașcă de cafea în față. Cel puțin nu la orele în care este plin, poate doar dimineața.

Nota de plată a fost în regulă pentru ce am mâncat și băut, ne-a costat totul 65 de lei și asta ne-a plăcut deoarece rămâne un loc convenabil pentru toată lumea.

Vă recomandăm, la orice oră, Mamma Mia!

Ștefan cel Mare și Sfânt, Nr. 10-12, la Casa Modei