Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/11/2017
Arhiva Zile si Nopti

5 Sfaturi pentru a trece cu bine peste revelion

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 Sfaturi pentru a trece cu bine peste revelion Share 5 Sfaturi pentru a trece cu bine peste revelion


V-ați gândit, v-ați răsucit, cum s-o dați la chefuit, Ce rochii să-mbrăcați și cum să vă pavoazați, Selfi e-uri multe să-ncărcați, sau imagini colorate, Perfect imortalizate, de la mese cu bucate. Ascultați ce vă șoptim, că vrem să vă-nveselim, Sărbătoarea s-o porniți, Anul Nou să-l tot primiți!

1. Bem, bem, dar cu măsură Dacă aștepți Revelionul doar ca sa te faci praf și pulbere, felicitări! O să te alegi cu o durere de cap a doua zi, ca să începi cu bine 2018.

2. La mâncare ca la băutură Știm cu toții că e un singur lucru pe care românii îl adoră mai mult decât alcoolul, de Revelion:mâncarea. Toate tipurile de salate, fripturi, prăjituri etc., le-ai mânca până ai pocni. Ei bine,ai și tu grijă la colesterol, poate nu faci o vizită la Urgențe fix atunci.

3. Artificiile nu sunt lumânări Cred că se subînțelege. Artifi ciile nu sunt lumânări. Cu alte cuvinte, după ce le-ai aprins nu le ține în mână, că nu ești la biserică. Și încă ceva: nu încerca să sufli în ele că poate te trezești iar la Urgențe lângă prietenii tăi, Flămânzilă și Setilă

4. Ai grijă să nu cazi când te duci să desfaci șampania în fața blocului, când vrei să te dai mare că poți să stai într-un picior, chiar dacă miroși a distilerie, potolește-te. Nu de alta, dar știi deja unde o să ajungi.

5. Neapărat să ai la tine un ban Revelionul nu e revelion dacă nu te obligă mama/nevasta/iubita/ bunica să ai un ban la tine ca să nu te prindă Anul Nou sărac. N-ar fi  bine să superi divinitatea, așa că scoate de la proțap măcar o bancnotă de 10 lei, ca să nu fii sărac tot anul.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută