CITY LIFE | Bine te-am regăsit, Brașov, oraș din poveste!

Ne-am bucurat de ninsoare deja și în curând luminile de sărbătoare vor fi aprinse și în orașul de la poalele Tâmpei. Pe 6 decembrie începe oficial sezonul sărbătorilor de iarnă la Brașov, cu târgul tradiţional de Crăciun, concerte live în Piața Sfatului, colinde la Biserica Neagră și multe evenimente frumoase organizate de instituțiile de cultură din oraș sau de pub-uri și cluburi. Despre toate vei afla din Zile și Nopți, așa că citește revista sau intră pe site și pe aplicație! Ne vedem în orașul de poveste...

Best of Viena 

Concert special de Crăciun, pe 18 decembrie, la Teatrul Sică Alexandrescu

Pentru al 11-lea an consecutiv, orchestra Johann Strauss Ensemble vine în România pentru a reda sunetul pur vienez. Vom asculta Strauss și ne vom lăsa purtați pe valurile Dunării Albastre de către orchestra condusă de bagheta dirijorului Russell McGregor. Biletele se pot rezerva la telefon 0752791902 sau de la Sala Patria. Preț: 100, 120 sau 150 lei.

Concert

Tipografia vă invită la un concert special, pe 5 decembrie, ora 20:00. Veți asculta interpretări surprinzătoare ale cântecelor Mariei Tănase și traduceri muzicale în primă audiție ale poeziilor lui Ion Barbu într-o manieră hipnotică, cu sonorități de dream-pop și folk-psihedelic. Un performance de Corina Sucarov și Valeriu Borcoș. Preț: 25 lei.

One Man Show

Horațiu Mălăele revine la Brașov, pe 10 decembrie, la Temple Pub, cu spectacolul „Sunt un orb”. Recitalul este compus dintr-o pleiadă de poezii. Mălăele vorbește de dragoste animalieră, picturală, de mamă, de partid prin versurile lui Nichita Stănescu, George Topârceanu, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet sau Adrian Păunescu. Preț: 75 lei.

Stand Up Comedy

Costel revine la Brașov cu show-ul de Stand Up Comedy „Undeva la mijloc”, pe 12 decembrie, la Centrul Cultural Reduta. Cel de-al doilea show la care încă mai sunt câteva bilete disponibile va începe la ora 21:30. Preț: 50 lei. Grăbește-te să iei bilet și să râzi apoi în hohote la glume despre banalitatea vieţii.