Recomandările Zile și Nopți pentru Crăciun în Ardeal

Zile și Nopți a încercat și vă recomandă două pachete de Crăciun în Ardeal, în două zone turistice deosebite: Brașov și împrejurimi și Colinele Transilvaniei, mai exact la Cloașterf - Satul este la 3 km de E60, la 29 de km de Sighișoara (Gara), spre Braşov, uşor de ajuns cu mașina.

Dacă nu ai maşină, îți recomandăm www.blablacar.roCel mai apropiat aeroport este la Tg.Mureş, la 90 de km.

Așadar avem două recomandări: una urbano-sportivă la Brașov și una într-o zonă rurală deosebită din Colinele Transilvaniei.

RECOMANDAREA 1

De Crăciun, Fii mai bun! La sport și la distracție!

Unde: BRAȘOV, POIANA-BRAȘOV ȘI ÎMPREJURIMI

Cazare: Bike House, Strada de Mijloc 141  

Emil și Ioana v-au pregătit un program super activ pentru un Crăciun memorabil:

„Mergem la schi sau cu placa, învățăm să ne cățărăm, patinăm sub Tâmpa sau ne relaxăm la SPA după plimbări prin păduri și Colindăm orașul în căutarea Târgului de Crăciun... Acestea sunt doar câteva dintre surprizele pregătite... Așa că pune pauză Crăciunului clasic cu mese îmbuibate, shopping excesiv, stres și prea mult trafic! Hai la Brașov și de restul ne ocupăm noi!” spune Emil.

Se potrivește ca o mănușă (de schi) grupurilor de 8-10 prieteni sau familiilor active!

Pachetul include două mese SUPER DELICIOASE pe zi, cina festivă, multe activități de iarnă și transportul zilnic, mai ales pentru amatorii de vin fiert pe pârtie!

Emil & Ioana vă stau la dispoziție pentru detalii și ofertă:

Tel.: 0728 382 880

bikehouse141@gmail.com, www.facebook.com/DeMijloc141/

 

RECOMANDAREA 2

Crăciunul n-are nici un farmec la oraș!

Unde: Cloașterf, la 3 km de E60, la 29 de km de Sighişoara (Gara), spre Braşov

Cazare: Cloașterf Haus, Sat Cloașterf nr. 84

 

Doamna Aurelia este cea mai iscusită gazdă și bucătăreasă pe care noi am cunoscut-o:

„Moșului îi e mai greu să vină dacă n-are horn iar sarmalele și cozonacii au alt gust la gura sobei! Așa că, adună familia sau prietenii și haideți să petreceți un Crăciun rural la Clasterf Haus! Vom organiza ateliere culinare de cârnați și sarmale iar Bradul îl împodobim cu podoabe hand made realizate împreună. Poate, poate ne vizitează și ceva colindători să-i arate Moșului drumul!”, spune Doamna Aurelia.

 

 

Despre Colinele Transilvaniei: Coline acoperite de nea, un mozaic de teren agricol, pajişti şi păduri, sate săsești și biserici fortificate, fac parte din decorul unei veritabile cărți de povești de iarnă: „ultimul peisaj cu adevărat medieval din Europa”. Molcom, poți să asculţi sufletul locului: secole de dezvoltare în deplină armonie cu tradiția locului și natura au creat un sentiment unic al acestui colț de lume. De echilibru și liniște. Ca de basm.

Doamna Aurelia vă stă la dispoziție pentru  detalii si ofertă:

Tel.: 0751 279 711

cloasterfhaus@gmail.com, www.cloasterfhaus.ro