Recomandare eveniment: Anamaria Maranda Trio: Swinging That Christmas

În seara de 7 decembrie, Clubul Țăranului vă invită la un concert de jazz alături de Capriel Dedeian Trio, un trio alcătuit din Capriel, cu Catalin Razvan (un vechi prieten si colaborator apropiat) si tanara Anamaria Maranda (o voce deosebita si un talent care confirma mai mult de la concert la concert).

Capriel Dedeian se recomandă drept un artist activ și plurivalent în ambientul vieții muzicale a Capitalei României. În primul rând, ghitarist de jazz, crescut într-un mediu familial propice receptarii artei sunetelor (tatal lui fiind clarinetist iar fratele, Garbis Dedeian – saxofonist de prim rang). În numeroasele sale apariții pe scene românești, ca și pe cele străine, Capriel Dedeian a colaborat cu interpreți cunoscuți precum saxofoniștii Dan Mândrilă, Nicolas Simion, Cătălin Milea și desigur, Garbis Dedeian, pianiștii Mircea Tiberian, Johnny Răducanu, Ion Baciu Jr. și mulți alții.

Anamaria Maranda este absolventă de Conservator, cunoscută publicului pentru proiecte muzicale dintre cele mai diferite (jazz, folk, muzică tradițională grecească, pop, muzică bizantină). ”Ce se ridică la suprafață din muzica Anei e o forță delicată, o senzualitate cuminte. Cu un ambitus larg, e în stare și de note joase, cu textură vâscoasă, rostite întins și cu putere, dar și de sfichiuiri de jazz, de jocuri și volute fine așternute languros”.

Cătălin Răzvan, bassist de jazz cu ștate vechi în peisajul muzical românesc, a colaborat cu marea majoritate a muzicienilor de jazz din România din toate generațiile. Are și colaborări cu muzicieni din alte zone stilistice ca "Timpuri noi", George Baicea, Eugen Mihăescu (Axa Project).

Joi, 7 decembrie

Ora 21,00

Clubul Țăranului