Free in Cluj

Gala Tineretului Clujean 2017
Gala Tineretului Clujean este un eveniment care își propune să recunoască meritele tuturor celor implicați în proiecte și inițiative cu şi pentru tinerii din judeţul Cluj. Cele mai bune proiecte se vor anunșa în data de 5 decembrie, ora 20.00, la Casa de Cultură a Studenților.

Seară de colinde by Something New
Copiii din cadrul Centrului de Zi ”Something New” vă invită în data de 5 decembrie 2017, la Starbucks ( Iullius Mall), ca să ascultați un mic recital de colinde.

Concert Andra
Pe data de 1 Decembrie suntem invitați la concertul Andra, organizat de Ziua Națională a României desfășurat în Piața Unirii din Municipiul Cluj-Napoca.

Open Mic / Seara Amatorilor w/ Sașa Ciobanu
Vei avea ocazia să vezi comedianți în devenire care urcă pentru prima oară pe o scenă sau comedianți care sunt în domeniul acesta de ceva timp, pe 6 decembrie în Flying.

Winter Charity Fair 4.0
Deja tradiție în Cluj, Winter Charity Fair revine cu cea de-a patra ediție. ntre 9 și 10 decembrie, Beard Brothers și the Sisterhood ne invită la Casinom pentru a vedea lucrările artiștilor locile și pentru a susține Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca.