Livada Business Lunch

Hopa, avem ceva nou de la Livada. După o serie întreagă de preparate noi absolut superbe de care vă tot zicem de câteva săptămâni, vestea că Livada vin cu încă o noutăte ne-a luat un pic prin surprindere. Dar nu-i nimic, ne-am recules rapid și ne-am pornit să scrie textul ăsta.
Datele problemei arată cam așa: de luni până vineri și în intervalul 12-16, cei care merg la Livada își pot comanda de acum un meniu Business Lunch. Deci pentru toți cei care în viitor se văd stând la un prânz de afaceri știți ce restuarant să propuneți pentru următorul meeting - deși noi am zice că e perfect și pentru acei „indeciși” (noi) care stau 15 minute cu ochii-n meniu și tot nu pot alege. Burger la quesadilla? Nu pot, e prea greu.
Așadar în fiecare zi din săptămâna lucrătoare cei de la Livada au stabilit un business lunch meniu care conțin două feluri de mâncare (supă/ciorbă și felul doi) dar și un pahar de vin sau bere. Se știe că negocierile merg cel mai bine atunci când ambele părți sunt mai „fericite”. Evident, sunt și alte elemente ce recomandă Livada pentru acest tip de întâlniri, de la decorul classy, staff-ul profesionist, servirea impecabile și preparatele extrem de delicioase fiind primele care ne vin acum în minte, dar business lunch-ul este the cerry on top, ca să zicem așa. E gândit special pentru a fi servit în acest context așa că rezervă-ți o masă ASAP pentru următorul meeting. 


Str Clinicilor nr.14
0722 111 115
www.facebook.com/restaurantlivada 

Meniurile pe zile:

Luni

Marți

Miercuri

Joi

Vineri