Winter Tour

În ultima vreme ne-am permis să-ți dăm niște sfaturi. Să stai în pat cu o cană de ceai în mână și să te uiți la un film. Să petreceri timpul cu cei dragi. Să te răsfeți zilnic cu un pahar de vin fiert. Dar ceva lipsește, parcă ne-a scăpat o recomandare. Ce să fie, ce să fie..
Ah, știm! Pe principiul „save the best for last” e timpul să vorbim despre concediul tău din 2018, ăla pe care ți-l iei în perioada 10-17 martie ca să petreci 6 zile de vis cu Winter Tour Italia la Madonna di Campiglio, Val di Sole. Cu 444 de de euro poți să-ți asiguri cazarea și ski pass-ul la una din cele mai frumoase stațiuni din toată regiunea.
Locația se află în zona Trentino, chiar în inima munților Dolomiti Di Brenta, declarați patrimoniu UNESCO. Cu un singur ski pass poți avea acces la 150KM de pârtii interconectate, în jur de 100 de pârtii pentru toate „experiențele”, dintre care majoritatea sunt echipate cu sisteme de zăpezire proprii, așa că lasă-l pe Busu să zică ce vrea despre vreme. În plus, mai găsești 4 snowparks, un family park unde se pot distra toți membrii familiei și opțiunea de ski pe timpul nopții în anumite zone. Dar dacă simți că trebuie să iei o pauză de la ski, resortul are un program în care găsești și activități extra precum treasure hunts, jocuri sau chiar și petreceri.
O recapitulare scurtă: 7 nopți de cazare, 6 zile de ski și alte nebunii, totul la 444 de euro. Mno, zic să ne vedem pe pârtie!


10-17 martie 2018
Madonna di Campiglio, Val di Sole
www.wintertour.ro