City Break de iarnă

Sperăm ca în viitorul în care citești acest articol să fie zăpadă afară. Dacă nu e, atunci sperăm să fie în curând. Cum am intrat oficial în anotimpul rece și vine cu pași repede o VACANȚĂ, e cazul să ne pregătim. Dacă nu ți-ai făcut încă planurile, sărim noi în ajutor și-ți propunem 3 destinații perfecte de iarnă, poate te ajută!

Berlin


Capitala Germaniei se schimbă total în timpul iernii. Da, va trebui să rabzi un pic de frig, dar e o șansă cu adevărat specială să vezi spiritul bavarez de sărbătoare. Recomandăm în special târgul de Crăciun (unul din, pentru că ai să vezi că au mai multe) unde te poți plimba printre sute de standuri cu o cană fierbinte de vin fiert excelent.

Amsterdam


Amsterdamul e văzut ca destinația pentru distracție, dar iarna capătă cu totul alt vibe în momentul în care străzile sale se acoperă de zăpadă. Poți bea un ceai excelent lâng foc într-una din multele cafenele cosy și să vezi cum, pentru câteva momente din zi, orașul se liniștește. Dar da, și activitățile „clasice” sunt încă o opțiune.

Paris


Oh, capitala dragostei și alte cele poate fi lejer capitala Crăciunului, căci inclusiv pe Champs-Elysees poți găsi o mulțime de beculețe de sărbătoare. La Paris s-ar putea inclusiv să găsești o super ofertă de transport și cazare, având în vedere că rămâne, an de an, o destinație super popular. Fie că mergi cu gașca sau cu jumătatea, Parisul e o destinație perfectă!