Soluția pentru team buildinguri și evenimente - SimWay Hunt, simulator virtual de tragere

Într-o lume în continuă mişcare, relaxarea a devenit o necesitate, serviciile de divertisment şi de recreere cât mai inovative au devenit din ce în ce mai căutate, şi în mediul urban şi în mediul rural.

Având în vedere că nevoile populaţiei s-au schimbat în urma globalizării, asaltului tehnologiei, creşterii veniturilor, principale ca satisfacere au ajuns nevoile de socializare şi de apartenenţă.

Nevoia serviciilor pe care le oferă Simulatorul virtual SimWay rezultă din dezvoltarea activă a mediului IT, nevoilor de recreere şi diversitate a populaţiei din România şi din faptul că în prezent nu este dezvoltată prestarea de servicii de acest gen către populaţie.

SimWay Hunt, simulator virtual de tragere oferă oportunități fantastice pentru team buildinguri și divertisment. Simulatorul poate fi închiriat pentru evenimente corporate, zile de naștere, stagii de antrenament, team buildinguri.

Simulatorul virtual asigură şi nevoile de antrenamente şi de îmbunătăţire a tehnici de tragere ale amatorilor şi specialiştilor în securitate, vânătorilor, a sportivilor de tir, prin peste 40 de moduri de tragere diferite: tragere practică şi tragere tactică; module dezvoltate în scop educaţional şi module care se concentrează asupra competiţiilor; feedback-ul instantaneu oferă o înţelegere mai bună şi mai profundă cu privire la modul de îmbunătăţire a tehnicilor de direcţionare şi de tragere generale; simulatorul virtual fiind un instrument perfect de predare şi învăţare pentru orice persoană.

Serviciile oferite satisfac nevoile de relaxare, de dezvoltare a jocului în echipă, nevoia de adrenalină, de competiţie, de diversitate ale populaţiei, precum şi asigurarea mobilităţii serviciilor pentru persoanele care sunt obligate să se deplaseze în alte locuri pentru satisfacerea acestor nevoi.

Ultra Security este distribuitorul oficial și exclusiv al simulatoarelor SimWay pe teritoriul RO, HU și BG.

 

Pentru programarea ședințelor de tragere cu SimWay Hunt, simulator virtual de tragere:

Număr de contact: 0760-785.832;

Adresa: Mun. Brașov, Str. Zizinului, Nr.109 bis, Jud. Brașov

 

Pentru achiziționarea SimWay Hunt, simulator virtual de tragere:

Număr de contact: :+40721-283778;

Adresa: Mun. Brașov, str. Roșiorilor, nr. 6, Jud. Brașov