"Satul lui Moş Crăciun" la Bucureşti Mall Vitan

Un cinematograf sub formă de iglu, amenajat în 'Satul lui Moş Crăciun' la Bucureşti Mall Vitan

Unul dintre cele mai mici cinematografe din lume a fost amenajat într-un iglu din "Satul lui Moş Crăciun" de la Bucureşti Mall Vitan, unde sunt aşteptaţi spectatorii până pe 24 decembrie pentru a urmări desene animate.

Până în Ajunul Crăciunului, în fiecare zi între orele 12.00 şi 21.00, vizitatorii primului centru comercial modern din România pot intra în atmosfera festivă tipică acestei luni.

În Satul lui Moş Crăciun, vizitatorii vor primi gratuit dulciuri şi băuturi şi vor călători în celebra sanie cu ajutorul realităţii virtuale.

La #BucurestiMall se simte deja magia sărbătorilor.

Hai şi tu la Santa’s Village să ne bucurăm împreună de o atmosferă de poveste. Până pe 24 decembrie te poţi relaxa în zona de Sweets & Hot Drinks. Dacă ai şi cadouri de împachetat, numai bine, căci te aşteptăm în zona special amenajată și le împachetăm gratuit pentru tine! Stai liniştit, copiii vor sta cuminţi şi vor viziona desene animate la World’s Smallest Cinema. 
Şi, ca să vezi că ne-am gândit la toate, am pregătit o zonă de distracţie cu VR, dar şi un #photocorner. Iar în perioada 18-24 decembrie copiii îl pot cunoaşte chiar pe Moş Crăciun.
Aşa-i că sună bine?

Program:

Toate activităţile se desfăşoară în intervalul orar 12:00 - 21:00 după cum urmează:
 Ne bucurăm de experienţa VR şi facem poze la Photo corner-ul amenajat în perioada 1 - 24 decembrie;
 Îl cunoaştem pe Moş Crăciun în perioada 18 - 24 decembrie;
 Împachetăm cadouri gratuit pentru tine în perioada 1 - 6 decembrie şi 18 - 24 decembrie;
 Îi ducem pe cei mici la World’s Smallest Cinema în perioada 1 - 24 decembrie;

foto credit - Bucureşti Mall Vitan