Un altfel de hot dog

De obicei încercăm să mâncăm mai puțin la Mall, la food court și nu pentru că nu ne place mâncarea ci pentru că dorim de fiecare dată ca experiență de a mânca în oraș să fie cât mai plăcută și liniștită. Din nefericire, la food court mănânci repede pentru că așa e atmosfera din jurul tău și e destul de aglomerat. Nu e locul potrivit pentru a savura ceea ce ai în farfurie.

În schimb, pentru a mânca cel mai bun hot dog din oraș, nu ai alternativă decât să mergi în Iulius Mall la BOOM. Aici găsești hot dog preparați cu cremwrust din carne de pui și pâine fără conservanți, coaptă în fiecare diminneață. Iar dacă încerci o dată, revii fără ezitare!

Înainte de a vedea cel mai bun film din ultima perioadă, Crimă din Orient Express, am decis să ne oprim la BOOM. Ai de unde alege și stai deseori în față meniului dornic să mănânci cât mai mult din oferta celor de aici. Și denumirile sunt îmbietoare: The Wild, Big Bang, The Crunch sau Fresh Boom, toate vin cu ceva în plus pe lângă celebrul cremwrust. Pentru această dată am ales un The Boom care conține: cremwrust de pui, brânză cheddar, bacon și 2 sosuri speciale. Pe lângă asta, am luat și cheese fries (cartofi cu cașcaval) absolut delicioși. Ambele costă 16 lei însă am luat meniul care include și un suc la alegere și am ajuns la 18 lei. Putem spune că merită prețul care poate părea marea pentru un hod dog la o primă evaluare sau prin comparație.

Așadar, înainte de film sau după cumpărături, vă recomandăm să mergeți la BOOM! 

Iulius Mall, Etajul II