Nou în oraș: Bite & un nou Taco Bell

Un nou Taco Bell

După succesul  imens pe care restaurantul Taco Bell din Băneasa Shopping City l-a avut în prima lună de la deschidere, a venit rândul celor din zona Mega Mall să aibă parte de mâncare mexicană.

Restaurantul Taco Bell din Mega Mall este situat la etajul al doilea al centrului comercial de pe strada Pierre de Coubertain nr. 3-5. Acesta este rezultatul unei investiții de 350.000 de euro și își va întâmpina clienții într-un design de tip Global Explorer, cu o suprafață de 170 de metri pătrați. Fanii pot savura produsele comandate la mese de tip Hub Tables sau Low Couch Seating, nu înainte de a vedea cum este preparată comanda lor, în bucătăria deschisă.

Vedetele meniului:  Crunchy Taco, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Crunchwrap Supreme, Nachos Supreme și Chocodilla, o alegere dulce și delicioasă la desert.

Restaurant Bite

Într-o casă cochetă din inima Bucureștiului, reimaginată astfel încât să-ncapă în ea întreg imaginarul nordic. Bite mușcă de acum din oraș: e prima gură de cafea când încă nu te-ai trezit cum trebuie și prima furculiță din felul tău de mâncare preferat. Oricând ai trece pe aici.

Influențe nordice, condimente orientale și ingrediente de la producători locali. Selecția de vinuri românești dă pe spate orice zi lungă și schimbă moodul oricărui weekend. Alături de cocktailuri din toată lumea. Ca meniu, Bite este un restaurant de peste tot, dar de găsit pe Mătăsari 53.

Luni - Joi & Duminică: 12-23 / Vineri & Sâmbătă: 12-00

Book a table: 0730 375 500

Mătăsari 53, București