Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/12/2017
Arhiva Zile si Nopti

Neven Majstorovic – Arcada Galați

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Neven Majstorovic – Arcada Galați Share Neven Majstorovic – Arcada Galați


Născut pe 17 Martie 1989, la Belgrad (Serbia).

Înalt de 1,93 metri, liberoul sârb are performanțe deosebite obținute în special cu reprezentativa țării sale. Majstorovic a cucerit cu Serbia Liga Mondială în 2015 și bronzul la campionatele europene desfășurate în acest an în Polonia. Majstorovic a jucat la începutul carierei în campionatul Serbiei după care a plecat în campionate mai puternice. La Arcada a venit în vară de la Rennes (Franța).

Neven trebuie să acopere un post deficitar în echipa gălățeană. El îl înlocuiește pe conaționalul său Rosic care nu a avut un sezon tocmai strălucit la Galați. Majstorovic nu a avut evoluții entuziasmante până în prezent dar el poate ajuta mult echipa de la Dunăre în tentativa de a cuceri primul titlu de campioană din istoria clubului. Neven Majstorovic evoluează pe un post care nu pare spectaculos dar al cărui rol este extrem de important. Liberoul reprezentativei Serbiei joacă pentru Arcada și acest lucru va conta în partidele cele mai importante din finalul sezonului.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută