Playground (5) | Press Play(ground) de HEFE

În urmă cu vreo 10-15 ani lumea se uita ciudat când cineva venea cu un vinil, având în vedere că cdurile erau la putere iar vinilul era considerat un lucru de care cei mai mari uitaseră cu desăvârșire și cei mici habar nu aveau ce este. 

În urmă cu vreo 5 ani, cd-urile intrau deja la terapie intensivă iar vinilurile începeau încet-încet să-și facă loc prin biblioteci și rafturi.

În urmă cu 2 ani, vinilul se instalase deja șef iar cd-ul bâjbâia și doar cei nostalgici se mai opreau în fata lui și îi ziceau "Salut!...ce ai mai facut? Nu am mai auzit nimic despre tine de ani buni de zile. Mai ieși în oraș?".

Acum 5 zile eram într-un magazin din București la secțiunea de muzică, iar lângă mine doi puști vorbeau între ei: "Știi, am vrut să-ți iau de ziua ta ultimul album Iron Maiden însă l-am găsit doar pe cd, și cum ele acum nu mai au nicio valoare am așteptat să apară pe vinil... aaaa... Uite-l!!! hai că ți-l iau acum...".

Băiatul a acceptat cu mare plăcere și mergând spre casă sunt sigur că în mintea lui se auzea: "Acum trebuie să-mi cumpăr și pick-up, să am la ce să ascult"... Oameni buni, vine Crăciunul... Cumpărați pick-up-uri persoanelor dragi, lumea va fi mai bună iar Pământul se va învârti la turația potrivită, dar în același timp să nu vă aruncați cd-playerele, pentru că la cum e lumea asta de ciudată există șanse mari ca peste vreo 5 ani să vă fie dor de cd-urile voastre și să vă întrebați: "Pe unde am pus cd-ul ăla cu Nirvana?

Că parcă era mai comod și nici nu trebuie să întorc nimic pe fața B după 5 piese, vinilurile sunt prea mari și nu mai am loc de ele, și, sincer, cdurile parcă au revenit la modă", iar primul lucru pe care o să vi-l doriți de Crăciun o să fie un cd-player.