Regatul de Gheață, Teatrul Luceafărul

O poveste înduioșătoare care stă sub semnul curajului, al iubirii și veseliei, vă este prezentată în acest spectacol minunat, organizat de către gingașele balerine de la „Oana Floriea Ballet School". Omul de zăpadă, Olaf, va povesti cum s-au petrecut lucrurile în regatul Arendalle, unde s-au născut cele două prințese Ana și Elsa, și despre puterile magice necontrolate ale Elsei de a transforma totul în gheață. Intrarea la spectacol se face doar cu invitație.

Colinde în dar, Ateneul din Iași

Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (A.N.C.A.A.R.) – filiala Iași, împreună cu Asociația Muzicală „Angeli”, organizează miercuri la ora 19:00, la Ateneul din Iași, spectacolul caritabil „Colinde in dar”. Scopul evenimentului este strângerea de fonduri necesare continuării terapiilor specifice pentru 30 de copii și tineri cu autism ce beneficiază de programele oferite de A.N.C.A.A.R. Iași. Colindele din program vor fi interpretate de componenții celor trei coruri Angeli: Mini Angeli, dirijor Ovidiu Manolache, Angeli Junior, dirijor Mirela Palamariu și Angeli Senior, dirijor Manuel Giugula, avându-le ca invitate speciale pe sopranele Ana Maria Donose și Cristina Grigoraș, prim soliste ale Operei Naționale Române Iași.

Regal Vienez, Teatrul Național Vasile Alecsandri

UKRAINIAN RADIO SYMPHONY ORCHESTRA va interpreta cel mai important repertoriu al Balului Operei din Viena, care va cuprinde opere ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emmerich Kalman, Joseph Lanner și ale altor compozitori celebri ai muzicii vieneze din secolele 18 si 19. Orchestra va fi compusă din 36 de instrumentiști iar pe acordurile vieneze va dansa Corpul de Balet „ANIKO BALLET”.