3 expoziții de la Fabrica de Pensule!

Chiar dacă fabrica intră și ea în vacanță între 21 decembrie și 7 ianuarie, vrem să vă zicem despre 3 expoziții pe care le puteți vizita odată ce se întorc. De altfel, la Fabrica au loc tot timpul evenimente culturale la care vă recomandăm să mergeți, dar așa s-a nimerit să aflăm de acestea chiar înainte să mergem și noi în concediu.

Glacier (Equilibrium Line Altitude)


Această expoziție semnată Norbert Costin are un concept cel puțin interesant. Artistul a încercat să renunțe la metodele clasice de creație și a abordat subiectul cu o gândire tip out of the box. Documentatează și se inspiră din procesele naturale ale topografiei.

From Within


Expoziția de față explorează lumea tot mai încărcată tehnologic din jurul nostru. Inspirația vine de la perspectiva „noclip mode” din jocurile video, care-i permite jucătorului să meargă dincolo de regulile jocului.

H.A. v1.2: Denisa Niță/Sufragerie


„Dacă te plimbi prin cartiere, o dată la câteva străzi vezi un fotoliu, o canapea, o saltea sau un scaun. Orașul se transformă într-o sufragerie imensă, dubioasă și zgomotoasă. Dacă am lua televizoarele abandonate și le-am pune în fața scaunelor scoase pe stradă, nu ne-am mai întoarce acasă.”

www.facebook.com/FabricaDePensule