Nou în oraș

ODDITY

Luminile la Oddity au propria lor poveste! Impresionantele piese din tavanul barului îți atrag atenția. Mai mult, poți găsi o lampă folosită într-un spital din Arad în secția de chirurgie. Bineînțeles, barmanii operează cu aceeași precizie așadar, alegerea ei este una foarte potrivită. Acest element este doar un indiciu că merită să mergeți la cel mai nou și mai prietenos bar din oraș. Făcut de prieteni pentru prieteni, atmosfera de aici este caldă, intimă, plăcută.

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, 10

Czech In - Resto Brewery

În cadrul ansamblului Palas din Iași un nou concept de berărie restaurant, un loc surprinzător, cu experiențe pline de gust, care merg dincolo de savoarea berii. Atât prin designul interior, cât și prin tematica produselor de bucătărie și bar, Czech In - Resto Brewery își propune să ofere o experiență plină de gust, completată de savoarea berii, pentru clienții ieșeni și pentru turiștii aflați în frumosul oraș din inima Moldovei. În noul restaurant berărie se vrea a fi un spațiu în care toți clienții din zona corporate să găsească o cale de deconectare, atât în pauzele de prânz, cât și la sfârșitul programului. Un alt concept pe care îl introduc, în tot ceea ce înseamnă petrecerea timpului liber în Iași, este acela de family pubing - perfect în weekend pentru familie și toți cei dragi

Palas Mall

Krud Braserie

Pentru a crea un meniu diversificat, în care felurile de mâncare sunt preparate cu ingrediente românești, am invitat în echipa Krud doi maeștri culinari extrem de talentați și apreciați. Chef Petru Chicu este recunoscut la nivel internațional pentru arta sa culinară, pe care o prepară gurmanzilor în propriul său restaurant, KIKU Steak & Wine. Chef Ion Crihan a gătit printre bucătari celebri din Franța, Germania și Italia, iar preparatele sale au fost savurate de celebrități internaționale, printre care Beyoncé și Tina Turner.

Strada Dimitrie Ralet

Sushivo

„We love fresh” este sloganul restaurantului Sushivo din food court-ul Iulius Mall, care aduce pentru ieşeni cele mai delicioase specialităţi din Țara Soarelui Răsare. Cei care doresc să încerce noi experienţe culinare sau cei care sunt deja fani sushi au aici numeroase sortimente pe care le pot savura. Rulouri de orez, combinate cu creveţi, anghilă, somon fume, ton, biban, icre tobico, avocado, cremă de brânză, susan şi multe sosuri, pot fi achiziţionate în diverse variante. Din meniu nu lipsesc alte delicatese japoneze, precum ramen, sashimi - bucăţele fine de carne de peşte crud cu diverse sosuri, salatele cu creveţi, fructe de mare şi alge chuka sau supele cu somon, tofu, lapte de cocos, sos de stridii şi ciuperci asiatice.

Food Court Palas Mall