Nou în oraș

Bistro MOO

MOO şi-a dorit să amenajeze un spațiu în care experienţele culinare să primeze. Astfel, a luat naştere Bistro MOO, locul din parcul Palas în care găsești preparate simple şi uşoare, dar savuroase şi surprinzătoare, pentru orice masă din zi. Meniul Bistro MOO este inspirat din gastronomia mediteraneeană și a fost special conceput pentru a potoli pofta de preparate delicioase a tuturor celor care îi trec pragul. Aici pot fi savurate de la paste artizanale preparate în bucătăria proprie, pizza tradiţională, aperitive şi salate, până la supe, steak-uri și burgeri, toate asezonate perfect cu o selecţie naţională şi internaţională de vinuri. Nu lipsesc nici dulciurile de casă și delicioasa înghețată marca MOO. 

Pals Mall 

GUSTAR

Iubim pământul și roadele lui: dulceața merelor rumene și mirosul hotărât al pătrunjelului, gustul usturoiului strivit pe tocător și sucul roșiilor proaspăt culese. Iubim să bucătărim cu toate simțurile: să mângâiem legumele înainte de a le așeza pe masă, să le respirăm mirosul de grădină, să sorbim din priviri puiul ce se rumenește în cuptor, să ascultăm bolboroseala apei ce se transformă-n ciorbă, dar mai ales să gustăm. Chef Elena Pădurariu este sufletul acestui loc de pe dealul Copoului, este sarea și piperul din bucătăria noastră și sursă de energie bună. Este îndrăgostită de mâncare și înzestrată cu darul de a transmite dragostea mai departe.

Strada Fagului nr.19

LISNIC BARBERSHOP

Descoperă atmosfera unui local dedicat exclusiv bărbaților! Relaxează-te cu un pahar de whisky și lasă-te pe mâna bărbierilor noștri, vei rămâne surprins! Bărbierii noștri vor fi aici pentru tine și în perioada 30.11 - 3.12 ca tu să nu ratezi ocazia de a arăta pe măsura așteptărilor sau de a te realaxa într-un loc pe care știm că demult îl căutai.

Șoseaua Sărărie 15, complex Exclusive Residence

VREAU BAUTURA

Liquor store! In magazinul de pe Stefan cel Mare sau oriunde ne chemi tu, te alimentam cu toate cele necesare cand ti-e sete sau nu! Bauturi alcoolice si nonalcoolice, tigari, cafea, dulciuri si gheata! Ne gasesti non-stop si tot non-stop livram acasa!

Stefan cel Mare