FREE ÎN BRAȘOV | Concerte și filme gratis

Concert Lucky Thirteen - Lansare EP: Standing In The Shadows

În data de 14 ianuarie vă invităm la Deane’s, la concertul de lansare al primului material discografic semnat de trupa „Lucky Thirteen” - EP-ul „Standing In The Shadows”. „Lucky Thirteen” este o formație de progressive metal din Brașov. Are ca influențe formații precum Dream Theater, Opeth sau Katatonia. Grupul a participat peste tot prin țară la diferite festivaluri și concursuri, împărțind scena cu nume importante ale rockului autohton. Printre acestea se numără: White Walls, Kempes, Hteththemeth, Bucovina sau Cargo. Detalii și rezervări: 0734010203.

Rock Karaoke

Pe 12 ianuarie, la Rockstadt sunteți provocați să cântați rock! E șansa voastră să vă 'transformați', fie că vreți să cântați Johnny Cash, Metallica sau Burzum. Lista e lungă, iar sistemul e simplu: Veniți, vă spuneți 'oful' la microfonul Rockstadt și la final primiți aplauze.

Patinoar

De luni până vineri, la Patinoarul Olimpia vor intra pe gheață gratuit grupurile de elevi de la școlile gimnaziale precum și cele formate din de copiii beneficiari ai serviciilor Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. Gratuit este accesul copiilor și la patinoarul din Piaţeta Sf. Ioan.

Film

În ianuarie, Cinemateca Patria are în program 5 filme făcute după cărțile celebrei Agatha Christie. Evil Under the Sun (1982), cu Peter Ustinov, James Mason și Diana Rigg este programat pe 13 ianuarie, la ora 17:00. Pe 14 ianuarie, ora 17:00 poți vedea thrillerul And Then They Were None (1945).

PIANUL CU POEME

Eveniment dedicat Zilei Culturii Naționale - Marți, 16 ianuarie 2017, ora 18:00, la Centrul Cultural Reduta

„Pianul cu poeme” este un spectacol recital de muzică și poezie de dragoste, pus în scenă și reprezentat de zeci de ori în țară și în străinătate, pe scene importante ale teatrelor și filarmonicilor, inclusiv la Ateneul Român. Pianul cu poeme este un recital de calitate, care corespunde înaltelor standarde ale centrelor culturale de pretutindeni și pe care oamenii ar fi încântați să-l primească în dar în orice colț al lumii.