New year, new City Breaks!

V-am prins la început de 2018 și suspectăm că încă nu ați avut timp să faceți vreo excursie. Dacă greșim, atunci suntem impresionați de abilitatea voastră de-a vă mobiliza așa rapid, bravo. Oricum, vă prezentăm mai jos o listă cu 3 destinații pe care poate vreți să le descoperiți în 2018, anul în care noi ne-am propus să călătorim mai mult.


Gdansk, Polonia


Poate ați mai auzit de Gdansk datorită conferițelor tech ce se tot țin pe acolo, o ocazie destul de mișto în care puteți descoperi orașul, dar noi vă sugerăm să-l cunoașteți la pas. E o metropolă care aduce împreună viața culturală, artistică și tehnologică sub același acoperiș urban și are o mulțime de lucruri de oferit turiștilor.


Metz, Franța


Da, probabil vă stă pe cap Parisul, Bordeaux-ul sau alte orașe din Franța, dar musai să treceți și Metz pe listă. Pe lângă că e locul în care s-a născut Paul Verlaine, îți oferă un insight unic în cultura lorenă, de la bucătăria excepțională și până la muzeele pe care le poți vizita. Fiind un oraș relativ mic, îl puteți cunoaște într-un weekend.

Helsinki, Finlanda


Din frig în mai frig, dar nu lăsați gerul să vă țină departe de Helsinki. Dacă urcați pe scările Catedralei puteți vedea în ansamblu frumusețea unică a orașului și să vă plimbați până în piață unde puteți bea o cafea sau lua o gustare rapidă între obiective. You've never seen anything like it!