Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Salmone Kempinsky

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Salmone Kempinsky Share Salmone Kempinsky


Acum că au trecut sărbătorile cu alaiul lor de mese dese și întinse, a venit vremea să ne gândin la programul de detoxifiere. Nu de alta, dar acum ies ghioceii, vin 8 și 9 Martie cu ale lor alte mese îmbelșugate. În plus, ca un ghinion al celor care vor să arate foarte bine pe plajă la 1 Mai, Sfintele sărbători de Paște încep pe 8 aprilie, și cu greu mai poți recupera dacă nu ai pornit dieta de azi. Proteste?! Bine, fie de luni!
Recomandarea noastră este să nu treceți prea brusc la un regim vegan sau chiar raw vegan, ci să vă orientați spre preparate din pește. La restaurantul Amadeus, de pildă, puteți găsi în lista meniu șapte preparate pe bază de pește. Au dorada și crap în câte două variante, iar somonul este pregătit în trei feluri. Despre beneficiile cărnii de somon nu este locul să dezvoltăm aici subiectul, dar cu siguranță sunteți în temă. Noi am optat pentru somonul ”Kempinsky”, pregătit după o rețetă faimoasă în rețeaua lanțului hotelier cu același nume, cu sos roze și servit cu garnitură de orez basmati. Puteți opta și pentru variantele de somon alla Zingarella sau al Limone.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută