Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/02/2012
Arhiva Zile si Nopti

Restaurant Loren’s

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Restaurant Loren’s Share Restaurant Loren’s


Loren’s Restaurant & Pizzerie vă aşteaptă a petrece într-o ambianţă plăcută, cu preparate culinare deosebite, o seamă de clipe relaxante alături de cei dragi dumneavoastră.

Loren’s se doreşte a fi un local pentru toate gusturile, pentru toate vârstele, cu o ofertă diversificată de preparate culinare, dintre care nu lipsesc specialităţile tradiţionale româneşti, dar şi cele internaţionale. Puteţi alege între interiorul elegant sau terasa acoperită. Astfel, indiferent de vreme, la noi fiţi sigur că veţi găsi locul potrivit pentru a savura băuturi sau produse culinare deosebite preparate de specialiştii nostri bucătari. Nota dominantă a restaurantului este intimitatea, asigurând o atmosferă potrivită atât pentru un prânz cu prietenii, cât şi pentru o cină liniştită cu familia.

Atât terasa, cât şi interiorul beneficiază de plasme, aşadar Loren’s e un loc potrivit şi pentru vizionarea evenimentelor sportive. Totodată, restaurantul Loren’s poate fi gazda ideală pentru mese festive, aniversări sau orice eveniment important din viaţa dumneavoastră în limita a 100 de locuri. Loren’s Restaurant & Pizzerie: Strada Grigore Alexandrescu nr. 20, cu intrare de pe str. Lucian Blaga, vis-a-vis de cantina Unio, între Îmbracămintea şi blocurile cu 10 etaje.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută