Timp liber

26 Ianuarie/ Hunter's Pub

MANE VOICU este unul din comedianții noii generații de Stand Up Comedy din România, urcă în show-urile sale alături de artiști cunoscuți ca Bordea, Micutzu sau Dan Badea. NELU CORTEA este actor cu acte în regulă. De-a lungul timpului a jucat în mai multe producții străine recunoscute, prestează spectacole de Stand Up Comedy împreună cu Bordea sau Micutzu, cu aceștia reușind să și lanseze unele dintre cele mai controversate piese ale youtube-ului: „Cine e grăsuța mea". RUX este cunoscută ca făcând parte din trupa Like One, a căror pagină de aprecieri se apropie de 1 milion de utilizatori. 

27 Ianuarie/ La Bază

Trupa SPAM este o formație românească alcătuită din Cosmin Văman, Alexandra Andrei, Alexandru Cismaru, Tudor Olaru și Ciprian Diaconu. Trupa a fost înființată în 2014 și, conform propriilor declarații, abordează un stil muzical pozitiv și versuri cu substrat ce tratează cu umor teme actuale, încadrându-se în segmentul Pop-Rock. Formația și-a lansat primul album, intitulat “Drumul”, în anul 2015. Albumul a fost nominalizat la Premiile Muzicale Radio România Actualități și a obținut premiile „Albumul Anului 2015” și Piesa Anului 2015 la Premiile ForeverFolk. Preț bilet: 30 lei.

28 Ianuarie/ Ateneul din Iași

Emigranții - „Piesa este o lungă conversație între doi oameni diferiți, doi oameni care fac parte din clase sociale diferite. Doi oameni între care există o permanență confruntare cu o tentativă de omucidere și una de sinucidere, ambele eșuând în grotesc. Toată piesa este un studiu psihologic asupra condiției de exilat. Într-un subsol obscur, doi colegi de apartament, emigrantul politic „AA” și emigrantul economic „XX” discută între ei. Primul visează la ziua în care va scrie opera vieții sale, în timp ce al doilea agonisește bani, visând ca într-o bună zi se va întoarce în satul natal unde își va construi o casă. Preț bilet: 15 lei.

29 Ianuarie/ Trumpets

Pe 29 ianuarie, în Trumpets (Iași) vin doi oameni. Primul e Dr. Gavriluț, personalitate remarcabilă a lumii medicale, om în etate, medic extraordinar de important. Al doilea este Victor Eftimiu, comediant teribil de bun, foarte mare talent, care știe să spună glume aproape perfect. (Unii zic că spune glume perfect). Bravo lui. Și bravo acestor oameni deosebiți care ne arată că, în ceea ce privește medicina și umorul, românii sunt steaua Europei. Veniți neapărat să-i vedeți (dacă țineți la țară.). Biletele sunt disponibile în pub, preț 25 lei.

31 Ianuarie/ Iași

Seminar Gratuit - Cum să dezvolți eficient afacerea ta. La seminar, Lorand Soares Szasz va prezenta multe exemple care demonstrează cum strategiile pe care ți le prezintă funcționează cu succes în România. Fie că vinzi business to business sau business to client. Iar la finalul seminarului, dacă vei dori, vei afla și cum poți lucra cu el la afacerea ta ca să o duci către urmatorul nivel. Seminarul este de asemenea o oportunitate foarte bună să faci networking și să găsești noi parteneri. În ultimii 8 ani la acest seminar au participat peste 140.000 de antreprenori și oameni interesați de creșterea afacerilor.

2 Februarie/ Fratelli Iasi

IRINA RIMES - Live on Stage of Fratelli Iasi! Primul ei single, „Visele”, a lansat-o în industria muzicală, ajungând rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale, și i-a adus un premiu în 2016, pentru cel mai bun debut al anului.[10] Pe lângă piesele compuse și cântate de ea, Irina Rimes a compus pentru diverși artiști români precum Inna, Raluka, Andra, Alina Eremia sau Antonia. Irina este primul artist din România care a lansat o trilogie muzicală, fiind numită de revista Cosmopolitan „revelația anului 2016”. În 2017, Irina a semnat un contract cu Universal Music Franța, iar în prezent pregătește lansarea primului ei album, „Despre el”. Bilet: 40 de lei.