#dreamers

Ceea ce faci azi îți poate îmbunătăți toate zilele de mâine. Începutul de an, cu toate superstițiile sale, reprezintă momentul în care credem că ceea ce facem în prima oră, în prima zi, în prima lună, ne va urmări tot anul. Dacă zâmbești la ora 00:00, vei zâmbi tot anul, dacă începi prima zi din an cu prietenii, ei îți vor fi alături pe tot parcursul anului. Noul an vine la pachet cu o mulțime de vise, care mai de care mai îndrăznețe. Nu e obligatoriu să așteptăm noaptea să putem visa. Visele trebuie să ne însoțească mereu. Nu trebuie să oprești visarea și să aștepți nopțile pentru a avea curajul să îți dorești, să crezi și să speri. 


 


Visele de peste zi sunt cele care au cele mai mari șanse să devină realitate. Ziua ne vizualizăm dorințele, pe când noaptea visăm la întâmplare. 


 


Nimic nu ne oprește când vine vorba de idealuri, de mai mult, de mai bine. 


Hai să facem din 2018 anul perfect, anul în care distracția se împletește frumos cu prietenia, iar iubirea se cântă în fața marilor scene! Să distrugem barierele și sa dăm startul unui an în care visele devin realitate. 


 


Pentru asta suntem noi, Afterhills #dreamers.