City life | Festivaluri de muzică și film la Brașov

A început cea de-a IV-a ediție a Festivalului Mozart, iar timp de o lună vă invităm la concerte de muzică clasică. Ne pregătim și pentru festivalul filmului de dragoste Love Story și vom merge și la concerte live în cluburile din oraș. Ca să ne încălzim în serile geroase vom râde în hohote la Stand Up Comedy. Despre cele mai importante evenimente din ianuarie citiți în revistă dar și pe site. Ne vedem în oraș.

Stand Up Comedy cu TEO

Claudiu Mihail Teohari sau TEO, așa cum îl știu fanii stand up comedy  din țară, vine la Centrul Cultural Reduta pe 1 februarie, ora 19:00. TEO a pregătit un nou show, „Învățăm, și ne distrăm!”, un spectacol în care vei cunoaşte un Teo vesel, cu un fin simț al autoironiei remarcabil și într-o formă de zile mari! Biletele costă 40 și 50 de lei. Tel. 0744 368 736.

Concert

Țapinarii vin în concert ANTI Valentine’s Day la Rockstadt, joi, pe 8 februarie, ora 20:00. Dacă nu îți plac inimioarele de pluș și nici dulcegăriile specifice Zilei îndrăgostiților, dacă ești sau nu într-o relație, atunci hai la concert! Preț bilet: 20, 25 lei.

Party

Shiver, unul dintre cei mai versatili DJ din România, vine la Kruhnen Music Halle pe 2 februarie, ora 21:00. Acesta a împărțit scena cu artiști consacrați ca Skrillex, The Prodigy sau Fat Boy Slim. La THE SHIVER SHOW vei asculta Electro-House, Techno sau Dubstep.

Concert

Farfarello vine la Warehouse Pub pe 4 februarie, ora 20:00. Nani Neumann îi are invitați speciali pe Ovidiu Lipan Țăndărică și Ioji Kappl, ex colegii lui din legendara trupă Phoenix. Rezervări: 0773 843 726. Preț bilete: 40, 50 lei.