Moon Museum - Lansare de album la Cluj

Presimțim că o să vă vedem prin Flying pe 9 februarie. Avem și un motiv foarte întemeiat pentru presimțirea astaa: lansarea albumului „ From No To Nowhere”, semnat Moon Museum, un nou proiect muzical care-și propune să îți ofere acele piese care-ți râmân în cap cu săptămânile.
Moon Museum a început cu proiectul solo al lui Oigăn (Kumm, Robin and the Backstabbers), la care s-au alătura mai apoi Ami Crișan și Mihai Grama (voce), Andrei Robin Proca, Vladimir Proca (tot RatB) și Dan Georgescu (Byron). Noul album a fost compus și înregistrat în ultimii doi ani și aduce piese noi, eventual și cu niște suprzie sonore oferite de invitați - Mihai Iordache (sax), Andrei Fântână (clarinet) și Dominic Csergő (vibrafon) - ce și-au pus și ei amprentele pe alocuri. Prin decembrie probabil că ai remarcat piesa „Vârful cu Dor”, primul single în limba română lansat de pe album care s-a bucurat de locul 2 în topul de la Radio Guerilla pentru piese românești cu videoclip.
Acum băieții sunt în turneu în toată țara, iar în Cluj urcă pe scenă chiar în circul zburător iar biletele se găsesc pe iabilet.ro sau în locațiile partenere. See you there? Întrebare retorică, știm deja răspunsul!


9 februarie
Flying Circus
www.facebook.com/flyingcircuscluj