O'Peter's Irish Pub

Barurile din centru sunt cele mai convenabile, trebuie să recunoaștem. Dar asta nu înseamnă că nu-s și mișto. Dacă vrei să faci bar hopping prin centrul Clujului, va trebui să-ți aloci ore bune să le poți vizita pe toate. Dar noi îți zicem că dacă vrei să bei într-o seară, mai degrabă mergi direct la țintă: O'Peter's Irish Pub. Conceptul irlandez nu e doar pe hârtie ci face parte din decor, din ambianță și muzică și, evident, din meniu.
O'Peter's Irish Pub e o pată de verde smarald în inima Clujului și dacă încă nu ți-ai petrecut nicio noapte încețoșată pe la ei, nu știi ce pierzi. Pe seară localul e mai tot timpul plin pentru că deja și-a format o clientelă destul de fidelă, dar asta nu înseamnă că cei neinițiați nu sunt bineveniți, chiar din contră. Poți să petreci câteva ore pe la ei și ai să-ți dai seama dacă te-ai simți ca acasă într-un local din Dublin, mai ales dacă le încerci și dish-urile din bucătăria irlandeză (sau, mă rog, măcar alea care-s îndrăgite și pe acolo, că n-o să stăm să căutăm exact de unde vine „fish and chips-ul”). Meniul lor e destul de (adică foarte) consistent, făcut să mulțumească până și acel amic pretențios căuria nu-i convine aproape nimic. Du-l la O'Peter's, dacă nici acolo nu e fericit, atunci nu-l mai chema veci în oraș.


Încearcă @ O'Peter's Irish Pub
First thing's first, hai să vorbim mai întâi de mâncare, pentru că sigur n-ai să te poți abține. Dacă scopul principal e să bei, atunci merge să îți iei o porție de Potato Skins cu chilli și sos de usturoi, să meargă mai bine. Cât despre băutură, ai înțeles că e un pub irlandez, nu? Evident îți vei lua un Pepsi (glumim, deși probabil și el are ceva alcool).
Strada Vasile Goldiș Nr. 4
0726 738 377
www.facebook.com/opetersirishpub