Best cocktails in town

Salut. Noi nu judecăm relația ta cu alcoolul. Serios, n-ar fi frumos deloc din partea noastră. Dar, dacă printr-o greșeală cosmică am deschide gura să zicem ceva, v-am direcționa doar către acele baruri din Cluj în care cocktailurile sunt the cherry on top of the alcoholic cake. Au și opțiuni virgin dar, sincer, pe alea nu le-am încercat vreodată.

Jaxx


De la cocktailurile clasice de tip Cuba Libre sau Gin Tonic, la alea mai fancy din care guști și n-ai idee ce-i în pahar (ca New Orleans Tiki), la Jaxx cocktailurile sunt ca o excursie prin diverse gusturi. În plus, nici mâncare nu-i de neglijat!
www.facebook.com/Jaxx.American.Restaurant 

Charlie


Dacă trebuie să mai zicem că la Charlie se găsesc unele din cele mai mișto cocktailuri din Cluj, credem că o să o luăm razna. Barmanii lor sunt magicieni în toată firea, aducând la înainte combinații de cocktail la care un simplu om nu s-ar putea gândi.
www.facebook.com/charliepubcluj 

The Soviet


Moskvich-ul, Europa Liberă, Dumn3zo-ul - pentru noi, asta e Sfânta Treime a Partidului și nu suntem ogligați să zicem asta (sau suntem?). La Soviet te duci pentru conceptul inedit și rămâi pentru cocktailuri. Rămâi chiar până a doua zi.
www.facebook.com/the.soviet.pub 

Hemingway Bar


La Hemingway cocktailurile sunt delicioase, sunt servite în tot felul de moduri inventive. Acolo am băut pentru prima dată un cocktail în nucă de cocos plin de gheață, deși pe vremea asta poate stați departe de băuturile reci. Sau nu, treaba voastră, nu ne băgăm.
www.facebook.com/HemingwayBarCluj