Livada's Retro Special of the Week

Treaba devine serioasă la Livada. După ce că anul trecut ne-a surprins pe toți cu o serie de preparate noi (și foarte delicioase) în meniu, se pare că suprizele apar și în 2018: Retro Special of the Week, unde, în fiecare săptămână, Livada readuce în atenția noastră un preparat clasic pe care-l putem degusta. Restaurantul oferă constant unele dintre cele mai bune experiențe culinare din oraș. Meniul lor include niște mâncăruri incredibile la care mai adăugăm și o gamă de vinuri de calitate care să completeze o masă perfectă. Dacă nu ne credeți, vă lansăm o provocare: intrați pe pagina lor de Facebook, dați scroll printre poze câteva minute și punem pariu că vi se face poftă de ceva.
Până faceți voi munca de cercetare, vă zicem mai multe despre retro special ca să aveți informațiile când vă întoarceți la articol. Practic, fiecare săptămână la Livada suntem martori la un „comeback of a classic”, un produs clasic bineînțeles reinterpretat în stilul lor unic. De exemplu, ultima dată am avut șansă să „cunoaștem” un Retro Burger, cu sos gribiche, carne fragedă de vită și mere caramelizate, un dish care trebuie încercat de oricine se crede iubitor de burgeri. După o săptămână, Livada scoate alt preparat la înaintare, la fel de surprinzător și delicios!
Nu trebuie să vii cu multe argumente să ne faci să trecem pe la Livada, chiar din contră. Mâncarea impecabilă și vinurile sunt singurele motive de are am avea nevoie, deși niciodată n-o să ratăm o seară de live music. Dar pentru alții, poate Retro Special of the Week is just what the doctor ordered. S-avem poftă!


Str Clinicilor nr.14
0722 111 115
0733 401 111 (delivery)
www.facebook.com/restaurantlivada