3 destinații la un zbor distanță!

Oricât ne-ar plăcea să călătorim și să descoperim locuri noi, trebuie să recunoaștem că drumul per se nu ne-a încântat veci. E destul de nasol să te întorci dintr-un city break sau concediu mai obosit decât ai plecat. Dacă a doua zi ești așteptat și la birou, se îngroașă treaba. Dar v-am ales 3 destinații la doar un zbor distanță, chiar din Cluj, să nu pierdeți prea mult timp pe drumuri!

Larnaca


Vrei să scapi de vremea friguroasă? Atunci poate vrei să vizitezi un orașel pe coasta Ciprului, cunoscut pentru falezele pline de palmieri și nu pentru ger și zăpadă. Nici acolo nu-i chiar vreme de plajă, dar la o media de 16 grade cu sigurnță că ai mai mult chef să te plimbi prin oraș. Și dacă-ți plac fructele de mare, te așteaptă un mega răsfăț.

Koln


Koln e genul de oraș pe care vrei să-l iei la pas să te bucuri te vibe-ul lui. Musai trebuie să vezi celebra catedrală aflată chiar lângă Rin, o construcție foarte impozantă și, am putea spune, cochetă. Multe din clădirile din vechiul oraș au fost reconstruite să păstreze stilul de odinioară și de asta uneori poți să simți că ai călătorit în timp. Și-apoi dai de un bar, cu bere germană!

Zaragoza

Tot cu gândul la mai cald stăm, așa că ajungem prin Spania, la Zaragoza. Un oraș situat cam la mijlocul dintre Marid și Barcelona, în centrul său vei găsi o mulâime de bulevarde și piețe pline de turiști - în ciuda faptului ca străduțele sunt cam înguste, dar să zicem că și asta face parte din șarmul locului.