Free în București | 9-15 februarie 2018

Have a cigar FEST

Have a Cigar împlinește 5 ani de barmaneală și veselie, motiv pentru care va sărbători 3 zile și 3 nopți ca în povești. Astfel, petrecerea începe vineri, pe 9 februarie, cu lansarea noului (se anunță multe shot-uri și mult dans pe bar), sâmbătă va fi târg de carte (și ceai dansant, cu Stroh și Jager), iar duminica se încheie cu o seară numai și numai cu muzică Pink Floyd.

British Documentary - ediția a VIII-a

În perioada 7 februarie - 14 martie are loc cea de-a VIII-a ediție a British Documentary. Selecția din acest cuprinde opt dintre cele mai bune documentare britanice recente premiate și apreciate atât pentru conținut, cât și pentru calitatea cinematografică. Proiecțiile vor avea loc în fiecare miercuri, la Cinema Muzeul Țăranului, iar intrarea este liberă.

Nick Cave & PJ Harvey

În Control Club, pe 14 februarie, Iulian Morar a pregătit o selecție muzicală specială: Nick Cave și Polly Jean Harvey (fără niciun dubiu, una dintre cele mai emblematice povești de iubire din timpurile noastre). Va fi o călătorie prin cele mai memorabile lucrări ale lor, împreună sau separați, celebrând muzica și pasiunea celor doi artiști de o profunzime unică. – ora 21.