Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Weekend la Piatra Neamț

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Weekend la Piatra Neamț Share Weekend la Piatra Neamț


Tu ce faci weekendul ăsta? Avem recomandări pentru tine.

Petrecere la Casablanca

RSVP 0233213214
Free shots for single ladies.

Weekend la Piatra Neamț

17 februarie, ora 20.00, Caffe Casablanca

 

LIVE PIANO

Atmosferă selectă, linistită, sunet de pian, genuri de muzică variate de la Classical, Frank Sinatra, Nat King Cole, Louis Armstrong, până la The Beatles, Elton John, Metallica, Michael Buble, Sting, etc. În fiecare weekend, de vineri până duminică numai la Pensiune Aristocratis.

Weekend la Piatra Neamț

17 februarie, ora 18.00, Pensiune Aristocratis

 

Degustă povestea Vinului

Artist Lounge vă invită la o seară unică în compania celor mai bune vinuri puse la dispoziție de Crama Serve. Pe parcursul degustării bucătarul chef vă va domoli foamea cu bucate bine menite să-l susțină pe Bacus.

ROSE TERRA ROMANA 2017 are în compoziție soiurile Merlot și Fetească Neagră. Cuvee Sissi este făcut din soiul Pinot Noire.  Are miros discret și elegant de flori albe (caprifoi) dar și fructe roșii (cireșe și vișine). Cuvee Clemence are o combinație inedită de soiuri între Chardonnay – soi emblematic din Burgundia și Fetească Albă. Cuvee Amaury 2016 este produs din struguri culeși manual, finalul fermentației alcoolice având loc în baricuri din stejar francez de 1 și 2 ani. Cuvée Charlotte, fermentaţia secundară se face în baricuri cu vârste între 1 şi 3 ani, iar maturarea în baric durează între 8 şi 12 luni, depinzând de soi. Cuvée Guy de Poix, acest vin elaborat exclusiv din soiul Fetească Neagră, este un omagiu adus Contelui Guy de POIX, fondatorul S.E.R.V.E..

Weekend la Piatra Neamț

24 februarie,  ora 19.00, Artist Lounge

Rezervări:  0233 219 663

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută